Cirkelgrafiek - AJAX/WebView

Cirkelgrafieken geven in het algemeen de relatie aan tussen één dimensie en één uitdrukking, maar ze kunnen ook twee dimensies hebben.

Cirkelgrafiek: Objectmenu

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram in de titelbalk van het object (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.