Agenda-object - AJAX/WebView

Met het Agenda-object kunnen op een alternatieve manier waarden in QlikView-velden worden geselecteerd of waarden in QlikView-variabelen worden ingevoerd. Er zijn twee verschillende modi voor het agenda-object.

Het is mogelijk om meerdere datums te selecteren als in het menu Eigenschappen van het agendaobject de optie Meerdere waarden is ingeschakeld. Als u meerdere datums wilt selecteren, klikt u op elke gewenste datum om deze te markeren. Als u de selectie van datums wilt opheffen, klikt u op elke ongewenst gemarkeerde datum.

Agenda: Objectmenu

Het objectmenu kan worden geopend als contextmenu door met de rechtermuisknop op een werkbladobject te klikken of door op het pictogram in de titelbalk van het object (indien weergegeven).

Welke opdrachten in het menu worden weergegeven, is afhankelijk van of u WebView vanuit QlikView gebruikt of dat u het document in een webbrowser opent. Het menu bevat de volgende opdrachten:

Eigenschappen...

Hiermee opent u het dialoogvenster Eigenschappen voor het actieve werkbladobject.