Gebruikersvoorkeuren: Afdrukken

In de groep Grafiekkleuren kunt u een opheffingsinstelling opgeven voor alle uitvoer van grafieken. U hebt de keuze uit drie instellingen:

Grafiekinstellingen gebruiken De kleur- of zwart-witinstellingen van de grafiek worden altijd gehandhaafd.
Altijd kleur Alle bitmapgrafieken worden in kleur afgedrukt, ongeacht de daarvoor ingestelde Kleuren in het document.
Afdrukken van grafieken in zwart-wit afdwingen Alle bitmapgrafieken worden zwart-wit afgedrukt, ongeacht de daarvoor ingestelde Kleuren in het document.

Bij het afdrukken van tabellen waarvan de inhoud meerdere pagina's bestrijkt, kunt u instellen dat rij- en kolomnamen op elke pagina worden herhaald. U kunt dit aangeven in de groep Modus tabelveldnamen.

Rijveldnamen herhalen Als deze optie is ingeschakeld, worden op elke pagina rijveldnamen weergegeven.
Kolomveldnamen herhalen Als deze optie is ingeschakeld, worden op elke pagina (van draaitabellen) kolomveldnamen weergegeven.

Afdrukstandaarden instellen voor nieuwe objecten Met deze knop wordt het dialoogvenster Pagina-instelling geopend, waar u de paginamarges en de afdrukstand kunt instellen.

Postscript niet gebruiken (langzaam) Door de interactie tussen Microsoft Graphics Libraries en bepaalde Postscript-besturingsprogramma's kunnen afdrukken vanuit Werkblad afdrukken af en toe minder scherp zijn dan u misschien zou verwachten. U kunt dit voorkomen door deze optie in te schakelen. Dit kan echter een aanzienlijk langere afdruktijd (tot enige minuten) tot gevolg hebben.