QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

Systeemfuncties

Systeemfuncties zijn functies voor het benaderen van eigenschappen van het systeem, het apparaat en het QlikView-document.

Gebruik de vervolgkeuzelijst bij elke functie om een korte beschrijving en de syntaxis van de functie te bekijken. Bij sommige functies kunt u meer informatie over de desbetreffende functie opvragen door op de naam in de beschrijving van de syntaxis te klikken.