QlikWorld 2020 Global Conference. Word lid en ontdek hoe u optimaal gebruik maakt van uw data. Handel snel. Registreer nu en bespaar.

QvdCreateTime - scriptfunctie

Deze scriptfunctie retourneert de tijdstempel voor de XML-koptekst uit een QVD-bestand, indien aanwezig. Anders wordt NULL geretourneerd.

Syntaxis:

QvdCreateTime(filename)

Argumenten:

Argument Beschrijving
filename

De naam van een QVD-bestand, inclusief pad als dat nodig is.

• absoluut

Voorbeeld: c:\data\

• relatief ten opzichte van het documentpad van QlikView.

Voorbeeld: data\

• URL-adres (HTTP of FTP) dat verwijst naar een locatie op internet of intranet.

Voorbeeld: http://www.qlik.com

Voorbeeld:

QvdCreateTime('MyFile.qvd')

QvdCreateTime('C:\MyDir\MyFile.qvd')