Nieuwe functie in QlikView 12

Hier volgen enkele van de belangrijkste nieuwe en bijgewerkte functies van QlikView. Raadpleeg de versienotities voor nadere details.

• QlikView beschikt over dezelfde QIX-engine als Qlik Sense, waardoor wordt gewaarborgd dat beide producten profiteren voor doorlopende verbeteringen in de onderliggende engine.

• Verbeterde aanraakfunctionaliteit in AJAX-client.
  • Er is een groot aantal beveiligingsverbeteringen geïmplementeerd in alle onderdelen van het product. De meeste hiervan zijn niet zichtbaar en zouden niet merkbaar moeten zijn of tot enige verandering in gedrag moeten leiden.

• Qlik DataMarket-connector biedt toegang tot gegevens als valuta's, bevolking en weer.

• Verbeterde clustering voor een groter aantal knooppunten en meer gelijktijdige gebruikers in omgevingen met meerdere knooppunten.

Bekijk de nieuwe functies in deze korte video:

Wat is er nieuw in QlikView 12?

Documentatie

• Gebruikersdocumentatie voor de verschillende delen van QlikView is beschikbaar als online Help.
  • Vernieuwde documentatie bij script- en grafiekfuncties inclusief voorbeelden.
  • Gebruikersdocumentatie voor QlikView-ontwikkelaars is beschikbaar als online Help.