Capaciteit van Qlik Sense

OP DEZE PAGINA

Capaciteit van Qlik Sense

Qlik Sense Enterprise SaaS

U kunt apps openen met een intern geheugen van 5 GB of minder. Daarnaast kunt u:

• Gelijktijdige gegevensladingen plannen.*
  • Meerdere gegevensladingen per dag plannen.*
  • Gedeelde en beheerde ruimtes maken.
  • Apps en gegevens opslaan.

* Elke volledige of gedeeltelijke lading telt mee voor het totaal aantal ladingen.

U kunt ook uitgebreide apps en exclusieve capaciteit toevoegen zodat u met grotere apps kunt werken. Ga voor meer informatie naar Uitgebreide apps en exclusieve capaciteit .

Webbrowsers en infrastructuuronderdelen (zoals proxy's en routers) moeten WebSockets ondersteunen.

Bij het distribueren naar Qlik Sense SaaS moet uw Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie ofwel de huidige versie zijn of een van de twee vorige versies (vanaf de versie June 2018).

Informatie

Gebruik de App Analyzer voor Qlik SaaS om de grootte van het interne app-geheugen en het geheugengebruik te bewaken.

• Deze app wordt in de huidige staat ('as-is') aangeboden en valt niet onder de ondersteuning van Qlik Support.

• Gebruik altijd de laatste versie van de app.

• Qlik verzamelt geen gegevens wanneer u de App Analyzer voor Qlik SaaS gebruikt.

Qlik Sense Business

U kunt apps openen met een intern geheugen van 1,25 GB of minder. Daarnaast kunt u:

• 3 gelijktijdige gegevensladingen plannen.*
  • 50 gegevensladingen per dag plannen.*
  • 5 gedeelde ruimtes maken.
  • Apps en gegevens opslaan tot maximaal 250 GB of minder.

* Elke volledige of gedeeltelijke lading telt mee voor het totaal aantal ladingen.

Webbrowsers en infrastructuuronderdelen (zoals proxy's en routers) moeten WebSockets ondersteunen.