Aankondigingenbanner sluiten

Aan de slag

Qlik Sense Business en Qlik Sense Enterprise SaaS zijn SaaS-implementatieopties. De cloudinfrastructuur wordt gehost en beheerd door Qlik.

Kies tussen Qlik Sense Business en Qlik Sense Enterprise SaaS en registreer voor een abonnement. Volg daarna de beheerdersstappen voor het instellen van een identiteitsprovider voor gebruikers en het beheren van de tenant. Gebruikers melden zich aan met de id en het wachtwoord van hun beheerder.

U kunt zich registreren voor een proefabonnement op Qlik.com.

Aanmelden

Aanmelden

U meldt u aan door uw aanmeldingsgegevens in te voeren.

Wat u kunt doen

Als u  Qlik Sense nog niet kent en wilt weten wat u kunt doen in SaaS editions of Qlik Sense, bekijk dan een korte presentatie en een overzicht.

Als u eigenaar of beheerder bent

Leer hoe u zich registreert voor een abonnement en een licentie voor het tenantdomein en de implementatie aanvraagt.

Registreren

Als u Qlik Sense Business of Qlik Sense Enterprise SaaS wilt gaan gebruiken, moet u zich registreren voor een abonnement.

Configureren

Vraag uw Qlik-tenantdomein aan en configureer uw implementatie.

Licentie (alleen voor Qlik Sense Enterprise SaaS)

Meld u aan en licentieer de implementatie. Qlik Sense Business omvat geen licentie maar een SaaS-machtiging.

Gebruikerstoegang toewijzen (alleen voor Qlik Sense Enterprise SaaS)

Toegang aan gebruikers toewijzen. Qlik Sense Business gebruikers hebben gebruikerstoewijzingen.

Tenantbeheerders toewijzen

Meer tenantbeheerders toewijzen.

Een nieuwe identiteitsproviderconfiguratie maken (alleen voor Qlik Sense Enterprise SaaS)

U kunt een al bestaande IdP gebruiken tijdens de set-up van uw implementatie. U kunt er ook voor kiezen de Qlik Account te gebruiken. Gebruikers van Qlik Sense Business kunnen alleen Qlik Account gebruiken en geen andere IdP.