Analyses voor zakelijke gebruikers

Qlik Sense biedt toonaangevende moderne analysemogelijkheden voor veel verschillende gebruikers en gebruikscases — van selfservice analyses tot interactieve dashboards en applicaties, conversationele analyses, aangepaste en ingesloten analyses, mobiele analyses, rapporten en waarschuwingen. Het zorgt voor een vergroting en uitbreiding van de menselijke intuïtie in combinatie van suggesties op basis van AI (artificial intelligence - kunstmatige intelligentie), geautomatiseerde functies en interacties in natuurlijke taal.

Qlik Sense bevat een moderne hub met beheerde gebieden met inhoud waarmee u eenvoudig alle soorten inhoud voor analyse kunt vinden, delen en organiseren. Interactieve gegevenspresentaties bevorderen gesprekken en maken directe koppelingen binnen de context met live analyses mogelijk zodat antwoorden op vervolgvragen direct kunnen worden gegeven. U kunt gegevens, analyses en presentaties afdrukken en exporteren naar PDF, Microsoft PowerPoint en Excel om het delen ervan te vergemakkelijken.

Qlik Sense levert een baanbrekende analyse-ervaring voor iedereen en binnen alle onderdelen van uw bedrijf. Het is ontworpen om de menselijke intuïtie en digitale geletterdheid voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus te vergroten. Dit stelt mensen in staat informatie sneller te verkennen en snel betrouwbare inzichten te verkrijgen om problemen te kunnen oplossen – van simpele tot complexe vraagstukken. Qlik Sense is voor iedereen – leidinggevenden, besluitvormers, analisten... u.

Inleiding

Inleiding tot Qlik Sense

Krijg een overzicht van Qlik Sense.

Navigeren in de gebruikersinterface

Leer de verschillende onderdelen van Qlik Sense-interface kennen.

Uw Qlik Sense-ervaring aanpassen

Leer hoe u de taal en leesrichting kunt wijzigen

Ondersteunde browsers

Leer welke browsers ondersteuning bieden voor Qlik Sense.

Zelfstudie - Beginnen met de basisprincipes

In deze zelfstudie maakt u kennis met Qlik Sense. Nadat u deze zelfstudie hebt voltooid, bent u bekend met de basis van Qlik Sense en weet u dat elke diagram, tabel en object interactief is en meteen wordt bijgewerkt met de huidige context van elke actie.

Interactief met apps werken

Inleiding tot Qlik Sense-apps

Kom meer te weten over Qlik Sense-apps.

Interactie met de gebruikersinterface

Leer hoe u de gebruikersinterface gebruikt voor het verkennen van Qlik Sense-apps.

Verkennen met selecties

Leer hoe u gegevens verkent met behulp van selecties.

Bladwijzers toevoegen aan selecties

Leer hoe u bladwijzers toevoegt aan uw selecties om ze later te gebruiken of om ze te delen met anderen.

Slimme zoekopdrachten gebruiken

Leer hoe u de volledige gegevensverzameling in een app doorzoekt.

Bewaken en rapporteren

Visualisaties bewaken

Leer hoe u visualisaties van apps in de cloudhub kunt bewaken.

Gegevens bewaken met behulp van waarschuwingen (alleen in het Engels)

Leer hoe u met behulp van waarschuwingen snel uitschieters en afwijkingen binnen uw gegevens kunt ontdekken.

Self-servicerapporten met abonnementen

Leer hoe u e-mails kunt ontvangen met visualisaties en werkbladen van apps.

Conversationele analyses

Apps verkennen met behulp van conversationele analyses

Leer hoe u apps waartoe u toegang hebt kunt verkennen met behulp van Insight Advisor Chat.

Delen en samenwerken

Inzichten vastleggen en delen met behulp van opmerkingen

Leer hoe u opmerkingen kunt maken en delen.

Samenwerken met andere Qlik Sense-gebruikers

Leer hoe u kunt samenwerken met anderen in gedeelde en beheerde ruimten.

-appinhoud delen en downloaden

Leer hoe u inhoud van apps deelt met anderen.

Inzichten delen met gegevenspresentaties

Leer hoe u uw gegevensinzichten in een app kunt delen.

Qlik Sense Mobile for SaaS

Qlik Sense Mobile for SaaS

Gebruik de Qlik Sense Mobile for SaaS-app voor het openen en gebruiken van Qlik Sense-apps.