Gegevens aanleveren voor analyse

Qlik biedt ook verschillende opties om on-premises gegevens in uw Qlik Sense Enterprise SaaS-tenant te laden.

Levering van hybride gegevens

Levering van hybride gegevens is een service op enterprise-schaal in Qlik Cloud Data Services die automatisch en continu gegevens uploadt van uw on-premises systemen naar Qlik Sense Enterprise SaaS in de vorm van QVD-gegevensverzamelingen.

De volgende gegevensbronnen worden ondersteund:

• Relationele databases, zoals Microsoft SQL Server, Oracle en IBM DB2.

• Enterprise-toepassingen, zoals SAP ECC.

On-premise gegevens uploaden met Qlik DataTransfer

Qlik DataTransfer is een hulpprogramma op afdelingsniveau waarmee u gegevens van on-premises gegevensbronnen naar SaaS editions of Qlik Sense kunt uploaden. U kunt bestanden handmatig uploaden of gegevens plannen voor updates. De volgende gegevensbronnen worden ondersteund:

• Gegevensverbindingen van uw QlikView of Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie.

• Qlik Sense- of QlikView-apps.

• Gegevensbestanden in lokale mappen of gedeelde netwerkmappen.