Een analyse-app maken met tabellen die zijn gegenereerd met Levering van hybride gegevens

U kunt de tabellen die zijn gemaakt door de gegevensasset voor opslag in een analyse-app gebruiken. De tabellen zijn beschikbaar in de Qlik Sense-hub.

U kunt ook Snowflake-tabellen gebruiken in:

• On-demand-apps

• Dynamische weergaven

• Toepassingen van derden

Een analyse-app maken met een QVD-tabel die is gegenereerd met Levering van hybride gegevens

Klik op Catalogus en selecteer Gegevens in Typen om de tabellen te zien.

Klik op Details voor een tabel om informatie over de tabel weer te geven. Als u QVD-opslag zelf beheert, moet u de tabel verbinden voordat u App op basis van gegevens maken of Gegevensprofiel kunt gebruiken.

• Klik op Gegevensprofiel om informatie over het gegevensprofiel weer te geven.

• Klik op App op basis van gegevens maken om een nieuwe analyse-app te maken die is gebaseerd op de tabel.

Raadpleeg voor meer informatie over het maken van analyse-apps Apps maken en gegevens toevoegen.

Een QVD-tabel verbinden

Als u de opslag zelf beheert, in tegenstelling tot het gebruik van door Qlik beheerde opslag, moet u de gegevensverzameling verbinden voordat u App op basis van gegevens maken of Gegevensprofiel kunt gebruiken.

1. Open de tabel.

2. Klik op Verbinding maken met gegevensverzameling.

De instellingen voor Verbinding maken met gegevensverzameling worden weergegeven. Naam bucket is al ingevuld.

3. Voeg uw Toegangssleutel en Geheime sleutel toe voor de afgebeelde bucket.

4. Klik op Verbinding maken met gegevensverzameling.

U kunt nu het volgende doen:

• Klik op Gegevensprofiel om informatie over het gegevensprofiel weer te geven.

• Klik op App op basis van gegevens maken om een nieuwe analyse-app te maken die is gebaseerd op de QVD-tabel.

Snowflake-tabellen gebruiken die zijn gegenereerd met Levering van hybride gegevens

1. Controleer of u bent verbonden met de Snowflake-database waarin de gegenereerde tabellen zijn opgeslagen.

Raadpleeg Een Snowflake-verbinding maken (alleen in het Engels) voor meer informatie.

2. Maak verbinding met de Snowflake-database en voeg de weergaven voor uw app toe.

Raadpleeg Gegevens selecteren en laden vanuit een Snowflake-database (alleen in het Engels) voor meer informatie.

U kunt het beste weergaven gebruiken tijdens het lezen van de gegevens, in plaats van de fysieke opslagtabellen. Ga voor meer informatie over tabellen en weergaven naar Structuur van tabellen en weergaven die worden gegenereerd in Snowflake.

Gegevens opnieuw laden

De tabellen worden continu bijgewerkt door de gegevensassets, zodat deze gesynchroniseerd blijven met de gegevensbron, maar een app die gebruikmaakt van de tabellen wordt niet automatisch vernieuwd. Als de app klaar is, moet u een herlaadschema maken om de appgegevens continu te laten vernieuwen. U moet rekening houden met de timing van het herlaadschema. Wij raden u aan de app opnieuw te laden op een tijdstip waarop de tabellen waarschijnlijk worden bijgewerkt met nieuwe gegevens, indien mogelijk.

Zie voor meer informatie Appgegevens laden in de cloudhub.

Opmerking: Elke keer als de app nieuwe gegevens krijgt, moeten alle visualisaties opnieuw worden berekend.
Waarschuwing: Als u de transactiegeschiedenis bijhoudt die niet meer beschikbaar is in de bron, gaan deze gegevens verloren wanneer u de app opnieuw laadt.