Van Qlik Sense met clientbeheer overstappen op Qlik Sense SaaS

Als u overstapt van Qlik Sense SaaS op Qlik Sense Enterprise voor Windows kan dit uw organisatie helpen om:

• De totale kosten van uw Qlik-oplossingen te verlagen.
  • Het beheer van toewijzingen en het uitvoeren van versie-upgrades te automatiseren.
  • Het beheer van en de prestaties van systemen te verbeteren.

Het Qlik Analytics Modernization Program (AMP) kan uw organisatie ondersteunen bij de overstap van Qlik Sense met clientbeheer naar Qlik Sense SaaS. Ga naar het Qlik Analytics Modernization Program voor meer informatie.

Deze sectie van de documentatie kan helpen om de verschillen tussen de twee platformen te begrijpen.

Andere versies van Qlik Sense gebruiken

Leer meer over de verschillen tussen de verschillende Qlik Sense-platforms.

Configuratie van de Qlik Sense Enterprise SaaS-implementatie

Leer hoe u Qlik Sense Enterprise SaaS kunt instellen.

Apps gepubliceerd naar Qlik Sense Enterprise SaaS vanuit Qlik Sense Enterprise on Windows

Leer meer over het gebruik en de beperkingen van apps die zijn gepubliceerd naar Qlik Sense Enterprise SaaS.

Apps distribueren vanuit Qlik Sense Enterprise on Windows naar Qlik Sense Enterprise SaaS

Leer hoe u uw implementaties configureert voor de app-distributie vanuit Qlik Sense Enterprise on Windows naar Qlik Sense Enterprise SaaS.