Svenska Qlik Sense 1.0

Välkommen till hjälpen för Qlik Sense

Ny Qlik Sense-användare?

Börja med att läsa om hur Qlik Sense fungerar, och fördelarna med att använda det som Data Discovery-verktyg.

Ta en titt på videorna

Vi har tagit fram några videor för att hjälpa dig att komma igång med Qlik Sense.

Arbeta med Qlik Sense

Här kan du läsa om hur du skapar och bygger appar och förbereder dem för andra användare. Avsnitten handlar bland annat om hur du laddar data till en app, hur du skapar visualiseringar för att visa dina data, hur du utforskar och upptäcker med en app och mycket annat.

Driftsätta Qlik Sense

I det här avsnittet lär du dig hur du planerar, driftsätter och startar en Qlik Sense-lösning.
Du får även veta hur du underhåller din installation, exempelvis genom att uppdatera, reparera eller anpassa den.

Administrera Qlik Sense

Här får du veta hur du konfigurerar, underhåller, bevakar och hanterar en Qlik Sense-installation.
Du får lära dig hur du hanterar och bevakar de olika Qlik Sense -resurserna med Qlik Management Console (QMC).

Utöka Qlik Sense

I Qlik Sense hittar du även ett flertal API:er och SDK:er som du kan använda för att utöka och anpassa Qlik Sense för olika ändamål, såsom att bygga egna visualiseringar och kombinationsprogram, samt verktyg för servrar, klienter och kopplingar.

Besök hjälpplatsen för utvecklare och se hur du kan använda dessa API:er och SDK:er