API-referens

Skapa kombinationer och anpassade visualiseringsobjekt

Använd de här resurserna för att skapa och lägga till funktioner i visualiseringskomplement (), widgetar (), anpassade komponenter () och kombinationer ().

Anteckning om informationTermen funktions-API introducerades i Qlik Sense 2.1. Vissa funktions-API:er var tillgängliga i tidigare versioner, men publicerades då under namnet Mashup API.

Se: Se Funktions-API:er (endast på engelska).

Motor-API (endast på engelska) JSON RPC
Komplement-API (endast på engelska) JavaScript-bibliotek
Backend API (endast på engelska) JavaScript-bibliotek
Rot-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

App-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Bokmärkes-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Fält-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Global API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Navigerings-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Urvals-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Tabell-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Tema-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Variabel-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Visualiserings-API (endast på engelska)

JavaScript-bibliotek (funktions-API (endast på engelska))

Anpassad komponent-API (endast på engelska) Webbkomponent
App Integration API (endast på engelska) URL-integrering
Single Integration API (endast på engelska) URL-integrering
qlik visual (endast på engelska) Webbkomponent
enigma.js (endast på engelska) JavaScript-bibliotek (öppen källkod)
leonardo-ui (endast på engelska) UI-bibliotek (öppen källkod)

Bygga kopplingar

Använd QVX SDK för att skapa anpassade kopplingar som används för att hämta data från datakällor som inte stöds av en generisk Qlik Sense-installation.

QVX SDK (endast på engelska)

Bygga Windows-program

Använd .NET SDK för att integrera Qlik Sense i egna Windows (.NET)-appar.

.NET SDK (endast på engelska)

Hantera och automatisera administrativa uppgifter

Använd REST-API:erna för att hantera data, konfigurationsinformation och autentisering.

Proxytjänst-API (endast på engelska) REST
Databastjänst-API (endast på engelska) REST

Hämta information om produkten

Använd REST-API:t för att hämta produktinformation: information om systemet, komponenterna, externa URL:er och tredjepartsprogram.

Omtjänst-API (endast på engelska) REST

Skapa On-demand-appar.

Använd REST-API:t för att skapa On-demand-appar genom åtkomst till OdagService-API:t.

ODAG Service-API (endast på engelska) REST

Importera användare och grupper

Använd .NET API för att importera användare och grupper i Qlik Sense.

Användarkatalogkopplings-API (endast på engelska) .NET

API-insikter

Hitta ändringshistorik för API här (endast på engelska).