Welkom bij de Qlik Sense help

Wat is Qlik Sense?

Lees meer over de familie van Qlik Sense-producten, doorloop de Qlik Sense-tour en bekijk systeem- en browservereisten.

Apps maken en samenwerken in de cloud

Qlik Sense Cloud wordt gebruikt voor het maken en delen van apps, zodat u met anderen kunt samenwerken en samen gegevensontdekkingen kunt doen.

Maken

Maak apps voor uw eigen gebruik en om te delen met anderen. Voeg gegevens toe aan uw apps en maak visualisaties om de gegevens begrijpelijk te tonen.

Ontdekken

Als u gegevens hebt toegevoegd en visualisaties hebt gemaakt, zijn uw apps klaar voor ontdekkingen en analyses.

Samenwerken

Qlik Sense is ontwikkeld met samenwerking in gedachte. Het biedt hulpmiddelen om een gezamenlijk begrip te helpen creëren en ontwikkelen, om besluiten te ondersteunen en om anderen te beïnvloeden.

Navigatie en interactie

Leer de gebruikersinterface van Qlik Sense kennen, om er zelf mee te kunnen werken, maar ook hulpmiddel voor het maken van analyses, en leer hoe u werkt met apps, gegevens en visualisaties.

Implementeren en installeren

Plan en implementeer installaties van Qlik Sense Enterprise. Maak en beheer Qlik Sense-sites die zijn geïmplementeerd in de cloud.

Beheren

Beheer en controleer Qlik Sense-sites via Qlik Management Console (QMC). Los problemen in het Qlik Sense-systeem op met informatie in de logbestanden die zijn geproduceerd door de Qlik Sense-services.

Qlik Sense uitbreiden en aanpassen (alleen in het Engels)

De Qlik Sense-productfamilie is op de Qlik Analytics Platform gebouwd. Het platform biedt een uitgebreide verzameling van API's waarmee u Qlik Sense kunt uitbreiden en aanpassen voor diverse doeleinden, zoals het bouwen van uw eigen webtoepassingen voor extranet- en internetimplementaties.