Qlik Sense Help

De helpsite voor Qlik Sense bevat informatie over het installeren, implementeren, gebruiken en beheren van Qlik Sense.

Beginnende gebruiker van Qlik Sense?

Wij raden u aan om eerst te lezen wat Qlik Sense is en waarom dit uw geprefereerde hulpmiddel voor gegevensontdekking zou moeten zijn.

Video's en zelfstudies bekijken

Wij hebben een aantal video's en zelfstudies gemaakt om u te helpen aan de slag te gaan met Qlik Sense.

Qlik Sense gebruiken

In deze sectie wordt beschreven hoe u apps ontwerpt en bouwt en deze voorbereidt voor gebruik door anderen. Tot de onderwerpen behoren het laden van gegevens in een app, het maken van visualisaties om uw gegevens weer te geven, het verkennen van een app, het doen van ontdekkingen in een app en nog veel meer.

Qlik Sense implementeren

In dit gedeelte vindt u informatie over het plannen, implementeren en operationeel maken van uw Qlik Sense-installatie.
U vindt hier ook informatie over het uitvoeren van onderhoud aan uw installatie, bijvoorbeeld het bijwerken, repareren of modificeren ervan.

Qlik Sense beheren

In deze sectie vindt u informatie over het configureren, onderhouden en beheren van een Qlik Sense-installatie.
U kunt leren verschillende Qlik Sense-hulpbronnen te beheren en controleren met de Qlik Management Console (QMC) en Qlik Sense-sites in de cloud te beheren met Qlik Deployment Console (QDC).

Qlik Sense uitbreiden

Qlik Sense biedt een uitgebreide verzameling van API's en SDK's waarmee u Qlik Sense kunt uitbreiden en aanpassen voor diverse doeleinden, zoals het bouwen van uw eigen visualisaties en mashups, alsmede hulpmiddelen voor server, clients en connectoren.

Bezoek de helpsite voor ontwikkelaars om te zien hoe u deze API's en SDK's kunt gebruiken.