Welkom bij de help voor Qlik Sense

Nieuwe gebruiker van Qlik Sense?

Wij raden u aan om eerst te lezen wat Qlik Sense is en waarom dit uw geprefereerde hulpmiddel voor gegevensontdekking zou moeten zijn.

Bekijk de video's

Wij hebben een aantal video's gemaakt om u te helpen aan de slag te gaan met Qlik Sense.

Qlik Sense gebruiken

In deze sectie wordt beschreven hoe u apps ontwerpt en bouwt en deze voorbereidt voor gebruik door anderen. Tot de onderwerpen behoren het laden van gegevens in een app, het maken van visualisaties om uw gegevens weer te geven, het verkennen van een app, het doen van ontdekkingen in een app en nog veel meer.

Qlik Sense implementeren

In dit gedeelte vindt u informatie over het plannen, implementeren en operationeel maken van uw Qlik Sense-installatie.
U vindt hier ook informatie over het uitvoeren van onderhoud aan uw installatie, bijvoorbeeld het bijwerken, repareren of modificeren ervan.

Qlik Sense beheren

In deze sectie vindt u informatie over het configureren, onderhouden en beheren van een Qlik Sense-installatie.
U kunt lezen hoe u verschillende Qlik Sense-hulpbronnen beheert met de Qlik Management Console (QMC).

Qlik Sense uitbreiden

Qlik Sense biedt een uitgebreide verzameling van API's en SDK's waarmee u Qlik Sense kunt uitbreiden en aanpassen voor diverse doeleinden, zoals het bouwen van uw eigen visualisaties en mashups, alsmede hulpmiddelen voor server, clients en connectoren.

Bezoek de helpsite voor ontwikkelaars om te zien hoe u deze API's en SDK's kunt gebruiken.