Wat is er nieuw in QlikView mei 2024?

Hier volgen enkele van de belangrijkste nieuwe en bijgewerkte functies van QlikView.

Gegevensvensterfuncties in engine load-script

Klanten kunnen nu complexe berekeningen uitvoeren in hun gegevenstabellen in het Qlik load-script om aggregatie uit te voeren in verschillende partities zonder dat de gedetailleerdheid van hun gegevens verloren gaat.

Deze functionaliteit wordt vaak gebruikt in SQL en voor veel andere usecases van ML-gegevensvoorbereiding.

Vensterfuncties

Kennisgeving van verwijdering – QlikView Mobile-client

De ondersteuning voor de QlikView Mobile-client is verwijderd vanaf de release van QlikView May 2024. U kunt de Ajax-client nog steeds op een telefoon en tablet gebruiken, maar de systeemeigen applicatie is verwijderd.