Nederlands QlikView 12.10

QlikView Help

QlikView is een platform voor business discovery waarmee u bedrijfsgegevens kunt analyseren en gegevensontdekkingen kunt uitvoeren. Deze helpsite bevat informatie over het installeren, implementeren, gebruiken en beheren van QlikView.

Aan de slag

Kennismaking met QlikView. Download een gratis versie van de software, alsmede zelfstudiemateriaal en demo's die u laten zien hoe u aan de slag kunt gaan met het opbouwen van QlikView-documenten voor het analyseren van uw gegevens.

QlikView gebruiken

Ontdek hoe u QlikView-documenten kunt maken en opstellen voor het analyseren van uw gegevens en hoe u deze kunt voorbereiden zodat andere deze kunnen gebruiken. Tot de onderwerpen behoren het laden van gegevens in een document, het maken van grafieken en tabellen om uw gegevens weer te geven, het verkennen van een document, het doen van ontdekkingen in een document en nog veel meer.

QlikView implementeren

Deze sectie bevat informatie over het plannen van de installatie en implementatie van QlikView.

U vindt hier ook informatie over het uitvoeren van onderhoud op uw QlikView-installatie, bijvoorbeeld het bijwerken, repareren of modificeren ervan.

QlikView beheren

In deze sectie vindt u informatie over het configureren, onderhouden en beheren van een QlikView-installatie.

U kunt ook lezen hoe u verschillende QlikView-hulpbronnen beheert met de QlikView Management Console (QMC).